Uslovi koriščenja

  1. Uvod

Dobrodošli na zajednookosveta.com, blog o putovanjima na kome delimo priče i fotografije sa putovanja, savete za organizovanje putovanja i još mnogo toga. 

Ovi uslovi korišćenja („Uslovi“) definišu pravila pristupa i korišćenja našeg veb sajta, uključujući sve sadržaje, funkcionalnosti i usluge koje se nude na zajednookosveta.com. 

Korišćenjem našeg sajta, prihvatate ove Uslove.

  1. Intelektualna svojina

Sav sadržaj na zajednookosveta.com, uključujući tekstove, fotografije, video materijale, grafike i logotipe, je vlasništvo www.zajednookosveta.com i zaštićen je zakonima o autorskim pravima, zaštitnim znacima i drugim zakonima o intelektualnoj svojini.

Korišćenje sadržaja bez dozvole:

  • Nikakav sadržaj sa zajednookosveta.com ne sme se reprodukovati, distribuirati, koristiti na drugim sajtovima, štampati ili na bilo koji drugi način koristiti bez eksplicitne pisane dozvole autora.
  • Ukoliko želite da objavite neki od tekstova ili fotografija sa našeg sajta, bilo na blogovima, web stranicama, ili na društvenim mrežama, morate jasno naznačiti izvor i obezbediti link koji vodi direktno na stranicu sa koje je sadržaj preuzet.
  1. Dozvoljena upotreba

Sajt zajednookosveta.com je namenjen za ličnu, nekomercijalnu upotrebu. Strogo je zabranjena svaka upotreba sadržaja sa našeg sajta koja nije u skladu sa ovim Uslovima, uključujući i neovlašćeno kopiranje ili distribuciju sadržaja.

  1. Korisnički sadržaj

Kada korisnici sajta postavljaju svoje komentare ili druge materijale, daju www.zajednookosveta.com pravo da takav sadržaj koristi, reprodukuje, modifikuje, prikazuje ili distribuira na bilo koji način, bez naknade ili drugih obaveza prema korisniku.

  1. Odricanje od odgovornosti

Iako redovno ažuriramo sadržaj na www.zajednookosveta.com ne garantuje tačnost, potpunost ili pouzdanost informacija dostupnih na sajtu. Sve informacije koristite na sopstveni rizik.

  1. Ograničenje odgovornosti

Redovno ažuriramo i odžavamo tačnost informacija na www.zajednookosveta.com. Međutim, ne preuzimamo odgovornost za tačnost, potpunost, pouzdanost ili aktuelnost sadržaja, informacija ili materijala dostupnih na sajtu. 

Nećemo biti odgovorni za bilo kakvu štetu ili gubitak koji proizilazi iz vaše upotrebe, ili oslanjanja na informacije dostupne na sajtu, uključujući, ali ne ograničavajući se na, direktnu, indirektnu, slučajnu, posebnu ili posledičnu štetu, čak i ako smo bili obavešteni o mogućnosti takve štete.

  1. Izmena Uslova

www.zajednookosveta.com zadržava pravo da povremeno ažurira ove Uslove. Vaše kontinuirano korišćenje sajta nakon svake izmene predstavlja vašu saglasnost sa izmenjenim Uslovima.

  1. Kontakt

Za sva dodatna pitanja ili nedoumice u vezi sa Uslovima korišćenja, kontaktirajte nas putem kontakt forme ili imejla zajednookosveta@gmail.com