• Srbija

  Dnevni izlet — Bečej, Sokolac, Arača

  Ukoliko vas zanima šta možete da vidite u blizini Fantasta, pročitajte naše utiske iz Bečeja (simpatičnog ali prilično mrtvog gradića), Sokolca (još jednog napuštenog vojvođanskog dvorca) i Arače (ruševine srednjevekovnog manastira).

 • Srbija

  Evo zašto treba da posetite Šabac

  Šabac je poznat kao jedan od najlepših i najuređenijih gradova u Srbiji. Pročitajte naše utiske iz grada i saznajte više o kulturno-istorijskom nasleđu Šapca u našem iskrenom vodiču.

 • Srbija

  Kako provesti dan na Kosmaju

  Iako je Kosmaj savršeno mesto za odmor, šetnju i piknik, na drugoj najnižoj planini u Šumadiji ima i par stvari da se vidi. Pročitajte naš kratki vodič i otkrijte koje kulturno-istorijske znamenitosti vredi obići na Kosmaju.

 • Srbija

  Dnevni izlet — Smederevo & Smederevska tvrđava

  Smederevo je pre svega poznato po neverovatnoj tvrđavi iz 15. veka koja još uvek odoleva zubu vremena, ali to nije jedino što ima da se vidi i obiđe u ovom simpatičnom gradu udaljenom svega 70 kilometara od prestonice. Saznajte više o Smederevu i tvrđavi u našem detaljnom vodiču.

 • Srbija

  Vodič za Pančevo

  Nekada sigurno veličanstven grad, Pančevo je danas zapušteno i oronulo – ali uprkos decenijama nebrige, mislimo da i dalje ima ono nešto zbog čega ga vredi posetiti. Pročitajte naše utiske iz obilaska Pančeva i otkrijte šta sve ima da se vidi u gradu.

 • Srbija

  Vodič za Beograd — 25+ stvari koje vredi posetiti

  Bez obzira na to da li ste bili u Beogradu 100 puta ili ga posećujete prvi put, u srpskoj prestonici vam sigurno neće biti dosadno — i kad ovo kažemo, uopšte ne mislimo na noćni život. Pročitajte naš vodič i saznajte koje kulturno-istorijske znamenitosti i zanimljiva mesta stvarno vredi (opet) videti u Beogradu.